Diada nacional a Torelló

L’11 de Setembre d’enguany, va tocar al grup municipal d’Esquerra de Torelló escollir el ponent o pregoner per l’acte institucional de la Diada Nacional a Torelló.

L’escollit fou el sindicalista nacional i blocaire Cesc Poch, del Vallès i lluçanès d’adopció. Poch és el secretari general d’UGT-SICO d’Osona i impulsor de Sindicalistes per la Sobirania, a més de conseller nacional d’Esquerra Republicana de Catalunya i gestor, entre d’altres del portal social.cat.

Cesc Poch, després de les ofrenes florals dels partits polítics de Torelló, va fer un discurs reivindicant les arrels populars del catalanisme, d’una forma directa i clara. Podeu llegir el manifest aquí.

Abans, la comissió unitària 11 de Setembre de la Vall del Ges, com gairebé cadascun dels darrers anys va fer la seva manifestació sota el lema “Som un Poble”, en referència als Països Catalans. El dia abans es van fer activitats infantils i un sopar popular a Sant Vicenç.

Josep Culí, portaveu de les JERC Vall del Ges i Voltreganès, santperenc i amb un futur més que prometedor va ser l’encarregat de fer el parlament de la comissió abans de l’ofrena floral. Aquest any el text escollit va ser la carta de comiat de Xirinachs. A la tarda hi van haver sardanes.

És d’admirar que Torelló tingui aquesta gran activitat per la Diada Nacional dels catalans i a més en la mateixa Diada, ja siguin impulsades per l’ajuntament o bé per la mateixa societat civil, com és el cas de la manifestació de la comissió.

Podeu veure imatges de la Diada a Torelló a aquesta galeria d’osona.com.

[@more@]

Quant a jordi11

Nascut a Vic el 8 de novembre de 1977, he viscut a Manlleu, Torelló, Barcelona, Vic i actualment estic a Torelló. Sóc portaveu d\'ERC a l\'ajuntament de Torelló i membre de l\'executiva comarcal d\'Esquerra a Osona.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Diada nacional a Torelló

  1. budoushi diu:

    Abans, la comissió unitària 11 de Setembre de la Vall del Ges, com gairebé cadascun dels darrers anys va fer la seva manifestació sota el lema cheap jerseys“Som un Poble”, en referència als Països Catalans. El dia abans es van fer activitats infantils i un sopar popular a Sant Vicenç.

  2. Online shopping for auto parts, Car Accessories, aftermarket car gadgets and LED light, free shipping for all orders. More information follow the link: http://www.tomtop.com/car-accessories

Els comentaris estan tancats.