PSC Torelló: desídia en el dia a dia, amb poques ganes de participació i amb moltes ganes de fer campanya

El Ple d'avui ha estat tranquil, amb mitja hora encara no hem enllestit els punts de l'ordre del dia de propostes. En l'apartat de precs i preguntes la cosa s'ha animat.
En el torn del grup municipal d'Esquerra he fet dues intervencions que han demostrat el tarannà polític actual de l'equip socialista: desídia per les coses que no llueixen, manca de creença amb la participació ciutadana i que estan en plena campanya electoral.
El primer aspecte s'ha vist amb un prec que ja vaig fer en el darrer Ple, que es posés solució a un problema de visibilitat greu a l'encreuament entre el c/ Damians i l'Avinguda Pompeu Fabra, fruit d'una balla d'unes obres. També vaig demanar i he tornat a demanar (pregar, en nomenclatura de Ple…) que es tregui un cartell del costat del CEIP Fortià Solà que està plantat … enmig d'una vorera! Increïble però cert. Però més increïble és que no hi hagin pensat en tot un més, tal com ha reconegut el regidor Granados. Això sí, ha recitat els tropecientosmil metres de vorers arranjades.
El segon aspecte ha estat quan he demanat pels consells de Seguretat Ciutadana i Mobilitat i el de Joventut. Del primer, el regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat (com no) ha respost que s'hi estava treballant. Com que ja era la tercera vegada en dos anys que em responia el mateix, he demanat en què consisteix "estar-hi treballant". M'he quedat de pedra quan m'ha dit que no podia dir … perquè no tenia els papers (quins?) al davant!!!!
Menys espectacular, però més trist, ha estat la resposta de la diputada i regidora de Joventut (a estones lliures) Flora Vilalta: "la participació dels joves no és una prioritat per l'equip de govern". A més de ser poc espectacular, tampoc ha estat sorprenent…
I que estem en campanya electoral es pot veure cada dia veient els magnífics del bon periodista Emili Jané que és el tècnic de comunicacióparticipaciódinamitzadordelamarcaposal'accentatorelloidelawebdel'ajuntamentdetorel loentrealtres, així de llargues són les funcions d'una plaça de tècnic fet a corre-cuita i sense consens, quan tothom hauria estat d'acord en crear una plaça de tècnic de comunicació, que és el que fa el bo de l'Emili i l'únic que li manen de fer l'equip socialista.
La comunicació és bàsica per la democràcia i la participació (sic!), també per fer campanya electoral…

[@more@]

Quant a jordi11

Nascut a Vic el 8 de novembre de 1977, he viscut a Manlleu, Torelló, Barcelona, Vic i actualment estic a Torelló. Sóc portaveu d\'ERC a l\'ajuntament de Torelló i membre de l\'executiva comarcal d\'Esquerra a Osona.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: PSC Torelló: desídia en el dia a dia, amb poques ganes de participació i amb moltes ganes de fer campanya

Els comentaris estan tancats.