Ballana, advocat i polític (socialista i català)

La blogosfera osonenca, recull en els últims temps moviments per Vic, com ara el del candidat d’Esquerra de Vic, Àngel Andreu, i la candidata de la CUP Laia Jurado.

Però en aquest post voldria destacar el bloc de Joan Ballana, regidor socialista del PSC a l’ajuntament de Vic, al qual li diria que deixi de banda la mania socialista de no deixar comentaris al bloc.

Al Ballana (m’és més fàcil dir-li així que pel nom, sóc fatal pels noms!) el vaig conèixer en un sopar d’aniversari d’una amiga comuna que era com l’infern: ple d’advocats i polítics. Ell segurament era el pitjor ja que té les dues condicions infernals.

Del Ballana me n’havia parlat un altre amic comú, me n’havia parlat molt bé, malgrat no comparteixin partit polític ni una afinitat política del 100%, encara que propera.Tenia ganes de parlar de política amb ell, ho vam fer enmig de Guiness, una de les millors maneres de parlar de política. Vam parlar de la política de Vic, de Pallach. d’ERC i del PSC, els nostres partits, i del país. El Ballana és un d’aquells socialistes clàssicament a la catalana, sense sectarismes, que ens entenem en els postulats socials i ens entendríem, en gairebé tot, en la qüestió nacional.

En Ballana ha estat protagonista al PSC de Vic i per extensió d’Osona. Volia presentar la seva candidatura com a alcaldable de Vic, l’executiva comarcal, però, va decidir que l’home havia de ser Burgaya. I és.

El capital humà i polític de Ballana, un polític jove, és molt gran, tant gran que les esquerres vigatanes no n’haurien de prescindir. I tot, malgrat ser advocat…

[@more@]

Quant a jordi11

Nascut a Vic el 8 de novembre de 1977, he viscut a Manlleu, Torelló, Barcelona, Vic i actualment estic a Torelló. Sóc portaveu d\'ERC a l\'ajuntament de Torelló i membre de l\'executiva comarcal d\'Esquerra a Osona.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: Ballana, advocat i polític (socialista i català)

  1. Quim diu:

    Hola Jordi,
    l’enllaç que has posat al bloc de la Laia Jurado no funciona.
    L’adreça és http://blocs.mesvilaweb.cat/LaiaJurado

    Suposo que l’error en l’enllaç ha estat involuntari 😉

Els comentaris estan tancats.