L’auca d’en Jordi Casals i Prat en una setmana (i amb rodolí al final)

Aquesta setmana ha estat molt dura… plena d’activitat política fins a l’extenuació, a més jugant tots els papers de la meva auca.

Divendres passat vam celebrar assemblea local d’Esquerra Torelló, on en Jaume Martí (bloc) va fer l’informe de Presidència i jo vaig fer una valoració dels resultats electorals de les municipals. Tot seguit vam parlar de la Conferència Nacional i vam aprovar una esmena que fa referència a la renovació de la cultura popular com a eix de cohesió social. Per acabar la nit: el sopar d’inici de curs polític d’Esquerra a Torelló, amb militants i simpatitzants.

El dissabte: jornada de portes obertes al CEIP Marta Mata i inauguració del teatre auditori de Calldetenes, amb entrega de premis literaris inclosos, tot presidit pel conseller de Cultura i el president d’Òmnium.

Diumenge: va tocar teatre patriòtic.

Dilluns era la Mercè, festa a la feina, Ple municipal a Torelló (amb la moguda de les 3 mocions tombades).

Dimarts va tocar tancada de tot el dia a la Secretaria de Joventut amb caps d’Àrea de la secretaria i de la futur Agència Catalana de Joventut.

Dimecres: Consell de direcció de la Secretaria de Joventut, reunió del grup d’Esquerra al Consell Comarcal i reunió a Gestiomat per parlar del futur de Fira Natura.

Dijous va tocar dia total amb la meva participació a la taula institucional a les jornades del 10è aniversari d’Energy Control, entitat referent en la reducció de riscos en el consum de drogues; reunió al grup pilot de la Xarxa de borses de lloguer i mediació, representant la Xarxa Nacional de Borses Joves d’Habitatge (i com van sortir en la conversa les ajudes de la ministra Chacón!) i Ple del Consell Comarcal, ple de defensa del PEIN de les Guilleries i de denúncia de l’autoservei sociovergent després de “col·locar” als polítics Paré i Munmany en llocs tècnics del futur servei comarcal d’habitatge públic. Per acabar el dia mini tertúlia amb Joan Ballana (bloc), que m'explicava que encara ningú li ha comunicat que té un expedient obert al PSC, i una altra amb Josep Maria Freixanet (bloc) per anar tot seguit a la reunió del grup municipal d’Esquerra per valora el Ple de les 3 mocions.

Demà dissabte em toca jornada de portes obertes de la policia local, en el marc del seu 150è aniversari i espero que el diumenge toqui relax… Amb el dilluns que ve, tancaré tots els meus camps d’actuació amb executiva comarcal d’Esquerra.

Aquesta ha estat l’auca d’en Jordi Casals i Prat, comprimida en una setmana i sense dormir com déu mana.

… uf!

[@more@]

Quant a jordi11

Nascut a Vic el 8 de novembre de 1977, he viscut a Manlleu, Torelló, Barcelona, Vic i actualment estic a Torelló. Sóc portaveu d\'ERC a l\'ajuntament de Torelló i membre de l\'executiva comarcal d\'Esquerra a Osona.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a L’auca d’en Jordi Casals i Prat en una setmana (i amb rodolí al final)

  1. Aquesta setmana ha estat molt dura… plena d’activitat política fins a l’extenuació, a més jugant tots els papers de la meva auca.

Els comentaris estan tancats.