El què uneix PSC, CiU i ICV a Torelló

El Ple de setembre ha estat mogut, sobretot arran de les tres mocions presentades per Esquerra-AM Torelló.

Les mocions eren de caràcter local, tocant temes com ara els estatuts de Ràdio Ona (moció), els espais annexos del Teatre Cirvianum (moció) i el model de l’Arxiu de Torelló (moció).

Ha estat curiós veure com han reaccionat la totalitat de al resta de grups, fixant-se més amb qui proposava les mocions que no les mocions en sí mateixes… una vertadera llàstima, veure que tothom vol uns estatuts de la ràdio nous, que tothom vol un arxiu obert a la ciutadania, que tothom vol un reglament pels espais annexos del Cirvianum, encara que ICV i PSC han dit que era un tema de poca volada com per portar-ho al Ple…, ja em diran com es fa si un servidor, així com ICV, es passa quatre anys demanant-ho i no es fa? Ara es farà, curiosament la regidora ha informat que va ser la seva primera prioritat al prendre càrrec com a regidora de Cultura… la màxima prioritat de la regidora Cultura és un tema de poca volada… vés quina cosa!

Ara bé, la perla ha estat la denúncia del portaveu convergent, Lluís Bassas, que ha acusat a Esquerra de polititzar les coses… si no es fa política en un ajuntament on se’n farà? O és que només té dret de fer política l’equip de govern?

El que més m’ha preocupat  ha estat la deslegitimació del Ple Municipal per tractar temes, per aprovar acords que afectin al president dels patronats, l’alcalde, que és president d’aquests perquè el Ple municipal ho ha decidit així, perquè els alcaldes els elegeix el Ple. O és que es pensen que estem en un règim presidencialista-alcaldista?

Podeu llegir la notícia relacionada amb aquestes mocions clicant aquí i la resta de les intervencions d’Esquerra a la web d’Esquerra Torelló: www.esquerra.cat/torello.

També podeu llegir l'article que ens van publicar al Setmanari Torelló Alguna cosa es comença a moure a l'Ajuntament.

[@more@]

Quant a jordi11

Nascut a Vic el 8 de novembre de 1977, he viscut a Manlleu, Torelló, Barcelona, Vic i actualment estic a Torelló. Sóc portaveu d\'ERC a l\'ajuntament de Torelló i membre de l\'executiva comarcal d\'Esquerra a Osona.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: El què uneix PSC, CiU i ICV a Torelló

  1. a href=”http://www.toryburch-shoes-sale.net/tory-burch-flats-c-84.html”>Tory Burch Flats

  2. ni~~ce !~~~~~~~~~~~~~~

Els comentaris estan tancats.